Haemme liiketoiminnan kehitys­päällikköä

Haemme liiketoiminnan kehityspäällikköä kunnossa- ja käynnissäpidon palveluliiketoimintamme strategiseen ja operatiiviseen kehittämiseen. Tässä tehtävässä pääset kehittämään yrityksemme valmiutta toimia teollisten kunnossapito- ja käynnissäpitopalveluiden edelläkävijänä, jotta pystymme tuottamaan asiakkaillemme lisäarvoa ja tuottavuutta ratkaisukeskeisesti monipuolisilla ja ennakkoluulottomilla ratkaisuilla.

Sinulla on aiempaa kokemusta ja saatuja tuloksia palveluliiketoiminnan kehittämisestä. Luotettavuuskeskeinen kunnossapidon kehittäminen ja johtaminen ovat sinulle tuttuja. Erilaisten kunnossapitokonseptien, kuten TPM, Lean Maintenance tai RCM tuntemus sekä kokemus kunnossapitojärjestelmistä luetaan eduksesi. Toivomme myös kokemusta jatkuvan parantamisen toimintamalleista.

Koet omaksesi Sataservice organisaation, sekä asiakkaidemme kunnossa- ja käynnissäpito-osaamisen kehittämisen fasilitoimalla ja valmentamalla. Tuet yksiköitämme ja tapaat asiakkaitamme, tämän takia työ edellyttää liikkumista. Sinulla on vahva ”tekemisen meininki” ja olet valmis laittamaan itsesi likoon tavoitteidemme puolesta. Meillä ihmiset saavat vapaasti käyttää luovuuttaan, vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä.

Työskentelyotteeltasi olet tuloshakuinen, aikaansaava ja rakentava. Sinulla on hyvät verkostoitumis- ja projektinjohtotaidot. Olet valmis kyseenalaistamaan vanhoja ja vakiintuneita toimintatapoja. Haluat aidosti sparrata ja kehittää kollegojasi uusien toimintatapojen omaksumisessa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen pelikentän, sekä yrityksen johtoryhmän aidon tuen tehtävässä onnistumisessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja, Mikko Marjakoski 040 158 7272

Jos tunnistat ilmoituksestamme itsesi ja haluat olla mukana rakentamassa maailman parasta palveluyhtiötä, hae tehtävää 27.5.2018 mennessä. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi.

Lähetä hakemus

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.