Quant Sataservice. Kunnossapidon erikoisosaaja.

Quant Sataservice on vuonna 2003 perustettu elintarvike- ja teknologiateollisuuden kunnossapidon erikoisosaaja. Autamme asiakkaitamme tuottavuuden ylläpidossa ja kasvattamisessa tarjoamalla parhaat käynnissä- ja kunnossapidon palvelut takaamaan prosessien toimivuuden.

Quant Sataservice on osa Quant Suomi ja Baltian yksiköitä, jotka yhdessä muodostavat lähes 650 työntekijän vahvan joukkueen. Quant toimii laajasti Länsi-, Etelä-, Itä-, ja Keski-Suomen alueilla. Palvelevia aluehuoltoyksiköitä sijaitsee mm. Porissa, Raumalla, Harjavallassa, Turussa, pääkaupunkiseudulla sekä Mikkelissä.

Toimintamme on asiakaslähtöistä, joustavaa ja yrittäjähenkistä. Meiltä asiakas saa kokonaisvaltaisen kunnossapitopalvelun lisäksi tarvitsemiaan yksittäisiä kunnossapitotöitä. Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaidemme menestyksestä, sillä sen kautta voimme olla ylpeitä itsestämme. Emme tyydy toteuttamaan vaan perinteisiä standardiratkaisuja, vaan kehitämme käynnissä- ja kunnossapitoa haastamalla perinteiset toimintatavat suuremman hyödyn aikaansaamiseksi.

Me kunnossapidon erikoisosaajat toimimme vaativissa ympäristöissä ja siksi työ- ja tuoteturvallisuus ovat meille avainasioita. Pidämme tarkasti huolta siitä, että henkilöstöltämme löytyy kaikki tarvittavat tiedot turvallisen työympäristön luomiseen. Mielestämme työturvallisuus lukeutuu niihin asioihin, joihin ei voi olla panostamatta liikaa.

Vahvuutemme on henkilöstön vankka ammattitaito ja monivuotinen kokemus teollisuuden kunnossapidosta. Meillä on hyvät suhteet laitetoimittajiin sekä teollisuuden alihankintayrityksiin. Toimimme asiakkaamme eduksi: nopeasti, joustavasti ja tehokkaasti. Hinnoittelumme on kilpailukykyistä ja kykenemme parantamaan asiakkaidemme tuottavuutta tehokkaan organisaatiomme sekä motivoituneen henkilöstömme avulla.

Arvot

Quant Sataservice Oy on avoin uusille haasteille, kehitykselle ja muutokselle. Rehellisyys itseä ja asiakkaitamme kohtaan on meille kunnia-asia: pidämme sen, minkä lupaamme. Yhteistyö asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden, työtovereiden ja esimiesten kanssa perustuu luottamukseen ja keskinäiseen kunnioitukseen.