Sataservice. Kunnossapidon erikoisosaaja.

Sataservice on vuonna 2003 perustettu teollisuuden kunnossapidon erikoisosaaja. Autamme asiakkaitamme tuottavuuden ylläpidossa ja kasvattamisessa tarjoamalla parhaat käynnissä- ja kunnossapidon palvelut takaamaan prosessien toimivuuden. Sataservice-nimen alla toimii yhteensä kolme eri yhtiötä, jotka yhdessä muodostavat yli 350 työntekijän vahvan konsernin. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 40 miljoonaa euroa.

Toimintamme on asiakaslähtöistä, joustavaa ja yrittäjähenkistä. Meiltä asiakas saa kokonaisvaltaisen kunnossapitopalvelun lisäksi tarvitsemiaan yksittäisiä kunnossapitotöitä. Toimimme vaativissa ympäristöissä ja siksi työ- ja tuoteturvallisuus ovat meille avainasioita. Vahvuutemme on henkilöstön vankka ammattitaito ja monivuotinen kokemus teollisuuden kunnossapidosta. Meillä on hyvät suhteet laitetoimittajiin sekä teollisuuden alihankintayrityksiin. Sataservice Oy toimii asiakkaan eduksi: nopeasti, joustavasti ja tehokkaasti. Hinnoittelumme on kilpailukykyistä ja kykenemme parantamaan asiakkaidemme tuottavuutta tehokkaan organisaatiomme sekä motivoituneen henkilöstömme avulla.

Arvot

Sataservice Oy on avoin uusille haasteille, kehitykselle ja muutokselle. Rehellisyys itseä ja asiakkaitamme kohtaan on meille kunnia-asia: pidämme sen, minkä lupaamme. Yhteistyö asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden, työtovereiden ja esimiesten kanssa perustuu luottamukseen ja keskinäiseen kunnioitukseen.